El seny si no va acompanyat d'una ferma voluntat de combat només serveix per tapar covardies. Francesc Macià

25 de març 2006

I ara què?


Des d'ahir a mitjanit ETA ha declarat un alto al foc permanent per el qual citant la pròpia organització terrorista ha d'ajudar a impulsar un nou marc de relacions amb els estats espanyols i francès en el qual la societat basca pugui expressar lliurement la seva decisió sobre com vol existir i conviure.

Sens dubte és una bona notícia en la qual moltissíma gent, començant pel president Zapatero i acabant en el dirient abertzale Arnaldo Otegui, han participat i han intervingut per la creació, si més no, d'aquest nou marc de diàleg i relacions. Tot i això no hi ha cap mena de dubte que les diferents forçes polítiques jugaran les seves cartes i aquí és on entren els gairebé 570 presos d'ETA dispersats arreu del territori espanyol que seran objecte de negociació per les dues parts.

Cal ser optimista i pensar que la treva d'ETA no significa la rendició i la renúncia d'un poble a la seva independència ni l'acceptació del marc estatal actual sinó l'acceptació de la lluita pacífica i de l'ús del pacte per seguir donant pases més fermes i decidides cap a la seva llibertat.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Best regards from NY! » » »

12:43 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Cheap medical insurance radar detector acyclovir Hawaiian flowers michigan new buffalo outdoor bars furniture Avirex cotton a-2 jacket Lipitor and als symptoms Interest free transfer credit card microsoft it training course Sony vaio pcg-tr1a notebook computer Propecia pounds

9:18 a. m.

 
Blogger robsup2007 said...

Bé, ja sabem com va acavar això. Desgraciadament no va existir una voluntat reial de posar fi a la violència. ZP i el PSOE s'han cagat lliteralemtn davant les protestes del PPeros i ni tan qualsevol es pot dir que hi haguessin reunions reialment serioses.
Altra esperança que van trencar...

4:23 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home